Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / MHP’de Bayramlaşma Töreni

MHP’de Bayramlaşma Töreni

MHP MYK üyesi Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Özyavuz ve MHP Şanlıurfa milletvekili adayları, MHP İl başkanı Mahmut Güneş, il yönetim kurulu üyesi Hüseyin Yavuz ve MHP SİM başkanı Mehmet İnat’ın Taşsaray’da düzenledikleri Milliyetçi Hareket Partisinin bayramlaşma programına katıldı.

Binlerce vatandaşın katılım gösterdiği program yoğun geçti. Salona sığmayan vatandaşlardan dolayı arasıra izdiham yaşandı.
MHP MYK üyesi Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Özyavuz yaptığı açıklamada; Öncelikle hepinizin mübarek ramazan bayramını kutluyorum ramazan ayını idrak edip bizi bayram gününe kavuşturan rabbime hamd olsun. İlimizde Ramazan ayının son günlerinde yaşanan tatsız ve ölümlü olaylar nedeniyle bayramı buruk geçiriyoruz. Harran ve Suruç ilçelerimizde yaşanan olaylar bizleri derinden üzmüştür. Bu olaylarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Bizim dileğimiz bu tür olayların bir daha ilimizde yaşanmamasıdır. Seçimlerde herkesin kendisini ifade etme ve propaganda hakkı vardır. MHP olarak seçimlerin demokratik şartlarda se saygı kuralları çerçevesinde geçmesi en büyük dileğimizdir. İlimizde bu tür hadiselerin bir daha yaşanmaması dileğiyle tekrar hepinizin bayramını kutluyorum.; dedi.
Program sonrası MHP MYK üyesi Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Özyavuz Hakkâri’de şehit düşen Şanlıurfalı topçu onbaşı Abdulselam Halat’ın taziyesine katılmak üzere salondan ayrıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan