Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Toru İlim Yayma Cemiyetinde

Toru İlim Yayma Cemiyetinde

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim toru, yönetim kurulunda olduğu İlim Yayma cemiyeti üyeleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru, İlim Yayma cemiyetini ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Sedat Ertürk’te yer aldı. İlim Yayma Cemiyetinin üyesi olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu aktaran AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru,gecelerini gündüzlerine katarak 24 Haziran seçimleri için çalışmaya devam edeceklerini ulaşmadıkları kimsenin kalmaması için de ayrı bir gayret göstereceklerini belirtti.

AK Aday Toru ” Çıktığımız bu kutlu yolda sayın Cumhurbaşkanımıza, partimize ve ülkemizin gelişimine katkı sunmak için elimizden geleni yapacağız. Elimizdeki iki tane bayrak var, biri bağımsızlığımızın simgesi, Aziz şehitlerimizin kanı ile sulanmış Türk Bayrağı, diğeri ise ülkemizde ve dünyada tarih yazan, bir çok ilklere imza atan, ülkenin, ümmetin ve gençlerin umudu olan AK Parti’nin bayrağıdır. Bizlerde elimizden geldiğince her iki bayrağımızı da dalgalandırmak. Ticari hayatımda nasıl ilklere imza attıysam siyasette de yeniliklerin,gelişmelerin ve değişmelerin olduğu ilklere imza atmaya çalışacağım” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan