Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Memur-Sen ailesi bayramlaşma programında bir araya geldi

Memur-Sen ailesi bayramlaşma programında bir araya geldi

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi ve Memur-Sen il Temsilciliği üyeleri bayramlaşma programında bir araya geldi.

Sendika binasında bir araya gelen üyeler, bayramlaşma programına katıldı. Günün anlam ve önemine yönelik açıklamalarda bulunan Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun,”Memur-Sen Konfedarasyonu olarak Şanlıurfa 23 bin üyemiz bulunuyor. Bizim de amacımız birlik ve beraberliği sağlamak. Sosyal ve mali işlerimizle özellikle etkin gücümüzü kullanarak siyasiler ve toplum kamuoyunda sorunlarımızı gidermektir. Memursen’de tüm kardeşlerimiz ile birlikte bayramlaştık. Bayramların daha iyi güzelliklere, sevgiye sebep olmasını temenni ediyoruz. Bu tür bağlantılarımızı güçlendirmemiz gerekiyor.”dedi.

“Müslümanların bulunduğu ülkelerde, yanı başımızdaki komşumuz Suriye, Irak’ı, Libya’sı vs. rabbim bu zulmü, işkenceleri ortadan kaldırsın diye temennilerde bulunuyoruz.” diyen Coşkun, şöyle konuştu:” İnşallah hep birlikte bu güzellikleri birlik ve beraberliğe yarınlara taşımanın gayret ve çabası içerisindeyiz. En kötü günümüz böyle olsun diye umut ediyorum. Herkesin bayramı kutlu olsun.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan