Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Vekil Cevheri ,Kırsalda Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Vekil Cevheri ,Kırsalda Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Karaköprü teşkilatı ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesi kırsalında seçim çalışmalarını sürdürüyor. 
AK Parti Milletvekili M.Ali Cevheri, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, İlçe Başkan Yardımcısı Ali Atlas, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Meclis Üyeleri Ahmet kaytan, Müslüm Korkmaz ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizle beraber Gölpınar, Külaflı, Kızlar kırsal Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek 24 Haziran seçimleri için destek istediler.
Gölpınar her zaman olduğu gibi yine yolundan şaşmadı, Vakit Şanlıurfa Vakti, Vakit Karaköprü Vakti.
AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, “AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilatı olarak ilçemizin dört bir yanında, halkımıza ve esnaflarımıza AK Partimizin 16 yıl içinde Karaköprü ilçemize yaptığı hizmetleri anlatan broşürleri dağıtıp 24 Haziran seçimleri için destek istedik. Zaman zaman Milletvekillerimiz ve adaylarımızla da aynı tempoda dolaştık. Karakoprü AK teşkilat olarak biz büyük bir aileyiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşallah” diyerek çalışmalarının son ana kadar devam edeceğini söyledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan