Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / AK Vekil Özcan’dan gençliğe çağrı

AK Vekil Özcan’dan gençliğe çağrı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yrd. Doç. Dr. Halil Özcan, son ana kadar seçim çalışmalarını sürdürerek, AK Partiye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy verilmesini istiyor. Dua talebinde bulunuyor.

AK Vekil Dr. Özcan, her gittiği yerde Cumhurbaşkanımıza olan sevgi nedeniyle herkese teşekkür ederek özellikle gençlere seslenip huzurumuzun bozulmasına izin vermemelerini istedi.

 

Seçim çalışmalarının son gününde Eyyübiye İlçesi Ulucanlar Köyü, Mamuca Köyü, Atatürk Köyünü ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerine destek istediklerini belirten AK Vekil Dr. Halil Özcan, “Son ana kadar durmak yok, yola devam diyoruz ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her gittiğimiz yerde ‘Büyük Türkiye güçlü lider ister, O da milletimizin gönlünde taht kuran güçlü lider Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır’ diyerek Pazar günü mutlaka sandığa giderek oylarını Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye vermelerini taleb ediyoruz. Konuklu Köyünü de ziyaret ederek Saçaklı Ailesinin mutlu gününe iştirak ettik. Mutluluklarının daim olması temennisinde bulunduk. Özellikle gençlerimizin çok dikkatli olmasını, büyüklerine geçmiş yılları sorup, o yıllardaki huzursuzluğu öğrenerek, tekrar o günleri geri dönülmemesini ve bu günlerde yaşadığımız huzurun bozulmaması için oylarını Cumhurbaşkanımıza ve onun elinin güçlü olması için Milletvekili seçiminde de AK Partiye vermesini arzu ediyor, öneriyoruz” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, daha sonra Şanlıurfa’nın Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile Bakımlı Mahallesini ziyaret ederek Muhtar Sabri Yavuz ve vatandaşlar ile bir araya geldiklerini, dua ve destek istediklerini söyledi.

Yine; Haliliye ilçesine bağlı Karpuzlu köyünde (kırsal mahallesi) Melle Yusuf’u ve köy sakinlerini ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerine destek istediklerini belirten AK Vekil Özcan, Haliliye kırsal programının akşamki durağında Inaz köyünde seçmen ve Kanaat Önderleriyle hasbihal ettiklerini, destek ve dua istediklerini belirtti.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan