Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Şimşek: İçimizdeki Akp’lilere Karşı Destan Yazdık

Başkan Şimşek: İçimizdeki Akp’lilere Karşı Destan Yazdık

Ceylanpınar İlçe Başkanı Halid Şimşek, “Bugün Ceylanpınar destan yazdı destan. İçimizdeki AKP’lilere karşı destan yazdı, içimizdeki hainlere karşı destan yazdı. Ne kadar uğraştılarsa da bizi yıkamadılar” dedi.

Önceki gün yapılan tarihi 24 Haziran’da millet kararını verip tekrardan sandıkta Recep Tayyip Erdoğan dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye genelinde cumhurbaşkanlığı seçimlerinin galibi oldu ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk başkanı oldu.

Sandıkta Erdoğan’ın galip gelmesiyle birlikte Ceylanpınar Ak Parti ilçe binasına binlerce kişi akın etti. Vatandaşlar tarihi zaferi gece yarısına kadar davullar ve havi fişekler ile kutladı. Ak Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek, seçim zaferinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“CEYLANPINAR’DA KARDEŞLERİMİZİN DE DESTEĞİYLE BİR DESTAN YAZDIK”
Ak Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek, Ceylanpınar’da oy patlaması yaşadıklarını ve destan yazdıklarını ifade etti. Şimşek, “Ceylanpınar, bizi mahcup etmediğiniz için, bize bu gururu yaşattığınız için, bizi bebek katillerine karşı savunduğunuz için teşekkür ederim. İnanın ki ben sizinle gurur duyuyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana gecemizi gündüzümüze kattık. İnanın ki günde en fazla 2-3 saat uyuduk. Bu yoğun çalışmamamızın da meyvesini bugün aldık. Hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır. Ceylanpınar hepinizle gurur duyuyorum. Hep diyorduk, Kürt olmayı, Arap olmayı, Türk olmayı biz seçmedik biz şükürler olsun ki İslam’ı seçtik. Dedik ki biz Recep Tayyip Erdoğan’ın aslanı olacağız ve şükürler olsun ki aslanı da olduk. Bugün Ceylanpınar destan yazdı destan. İçimizdeki AKP’lilere karşı destan yazdı, içimizdeki hainlere karşı destan yazdı. Ne kadar uğraştılarsa da bizi yıkamadılar. 15 Temmuz’da yıkamadılar, hiçbir zaman yıkamadılar ve bugün de yıkamayacaklar. Destan yazdık ve destan yazmaya da devam edeceğiz. CHP’nin Ceylanpınar’da ikinci sıra milletvekili adayı olmasına rağmen, MHP’nin Ceylanpınar’da üçüncü sıra adayı olmasına rağmen, Saadet Partisi’nin Ceylanpınar’da üçüncü sıra adayı olmasına rağmen, HDP’nin Ceylanpınar’da adayı olmasına rağmen ve içimizdeki AKP’lilere rağmen Ceylanpınar’da biz oyumuzu patlattık. Ceylanpınar’da kardeşlerimizin de desteğiyle bir destan yazdık” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan