Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Bayan Taziye Evinde çalışmalar tamamlandı

Bayan Taziye Evinde çalışmalar tamamlandı

Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bir süre önce yapım çalışmalarına başladığı 3. bayan taziye evinde çalışmalarını tamamlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sundu.

Tamamlanan Bayan taziye evinde incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ve beraberindeki Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan’dan taziye eviyle ilgili bilgi aldı.

Halkımızın yoğun talebi üzerine yapımına başladığımız Bayan Taziye evinde çalışmalarının tamamlandığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet öncül yaptığı açıklamada; “İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde 18 Çok amaçlı hizmet evi yapım çalışmalarımız devam ediyor, bugünde Camikebir mahallesinde yapımını tamamladığımız bayan taziye evinde incelemelerde bulunduk. Kent merkezimizde üçüncü bayan taziye evi yapmış bulunuyoruz bazı vatandaşlarımızın evlerinde taziye yapma şansları bulunmamaktadır, vatandaşlarımızın da bu konuda yoğun talebi bulunmakta yöremizin gereği üzere gelenek ve göreneğimizde herkes vefat eden yakınının taziyesine gidiyor bizde bu anlamda yoğunluğu bir nebzede olsa vatandaşlarımızın üzerinden almak adına kent merkezinde 3. bayan taziye evini yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk, Camikebir mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum’’Dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan