Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Milletvekili Adayı Güler Kama İzol’dan Vefa örneği

Milletvekili Adayı Güler Kama İzol’dan Vefa örneği

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekili Genel Seçimleri’nde AK Parti’nin Şanlıurfa listesinden aday olan Güler Kama İzol, seçim sonrası Hilvanlı esnafı ziyaret edip teşekkür etti.
Seçim süresi boyunca sahada olan ve büyük bir özveriyle seçim çalışmalarını yürüten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Güler kama İzol, seçim sonrası da aynı şevkle yaptığı ziyarette esnafları dolaşıp verdikleri destekten dolayı teşekkür etti..
Hilvan belediye başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, parti teşkilatı ve Belediye Meclis Üyesi Serdar İzol ile birlikte esnafı ziyaret eden Güler Kama İzol “Seçimlerde tek tek dolaşıp el sıkıştığımız Hilvanlı kardeşlerimden büyük destek gördüm. Verdikleri desten dolayı bugün de kendilerini ziyaret edip teşekkür ettim. Aynı zamanda beni bağırlarına basan, kardeşleri, ablaları hatta öz evlatları gibi gören; Genciyle, yaşlısıyla, kadın ve erkeğiyle bana aile olan bütün Hilvan halkına çok teşekkür ediyorum. Her şey nasip kısmet meselesidir, buna rağmen Hilvanlılardan gereken ilgi ve desteği gördüğüme inanıyorum. Seçim süreci bitti ama bundan sonraki süreçte de beni sahiplenen Hilvanlı hemşehrilerimi sıkça ziyaret edeceğim. Ayrıca sahada çalışma sırasında çalışmalarımıza büyük destek veren ve katkı sağlayan Hilvan Belediye Başkanı Sayın Aslan Ali Bayık’a, AK Parti İlçe Başkanı Sayın Mustafa Cidir’e, AK Parti İlçe Teşkilatına ve belediye meclis üyelerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Seçim sürecinin başlamasıyla beraber sahadaki çalışmalara son ana kadar devam eden Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, yaptığı değerlendirmede “Öncelikle, 24 Haziran’da yapılan seçim ve seçim sonuçlarının vatana ve millete hayırlı olmasını diliyorum. Seçim süreci boyunca, AK Parti İlçe Başkanlığımız, parti teşkilatı ve belediye meclis üyelerimizin de katılımlarıyla koordineli bir çalışma yürüttük. Gerek kırsal ve gerek ilçe merkezinde herkesin elini sıkarak destek istedik. Milletvekili adayımızın Hilvanlı oluşu ve Şanlıurfa genelinde adaylar içinde ikinci bayan adayın oluşu itibarı ile hepimiz için büyük bir artı oldu. Herkesin gönlünde taht kuran Sayın Güler Kama İzol’a gösterilen teveccühten dolayı ve özellikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a gönül veren tüm Hilvanlı hemşerilerime müteşşekirim. Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir “AK Parti Milletvekili Adayı Sayın Güler Kama İzol, diğer adaylar gibi üstün bir çalışma performansı göstererek özelde Hilvan olmak üzere tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimizin büyük desteğini aldı. Ancak kendilerinin de ifade ettiği gibi her şey kısmet nasip meselesidir. Bugün, kendi seçim bölgesine gelerek hep beraber esnafı, vatandaşı ve STK Başkanlıklarını ziyaret ederek 24 Haziran’da verdikleri destekten dolayı teşekkür ettik. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Başta Genel Başkanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye katkı sağlayan Şanlıurfalılara ve Türkiye’ye teşekkür ederim” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan