Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / YKS Öncesi Haliliye Belediyesinden Halfeti Gezisi

YKS Öncesi Haliliye Belediyesinden Halfeti Gezisi

Haliliye Belediyesi, Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezindeki üniversite hazırlık kurslarında eğitim gören 120 üniversite hazırlık öğrencisini, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi düzenlenen gezi programıyla moral için Halfeti İlçesine götürdü.

Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezinde üniversite hazırlık eğitimi gören 120 öğrenciye, Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla sınav stresinden kurtulmak ve moral depolamaları için gezi düzenlendi. Öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte Halfeti İlçesine götürüldü. Doğal güzellikler arasında fotoğraflar çektirilen öğrenciler, düzenlenen tekne gezisinde şarkılar söyleyip, halaylar çekerek sınav stresinden uzakta eğlenmenin tadını çıkardı.

Günü birlik gerçekleşen gezi sonunda öğrenciler, kendilerine bu imkanı sağlayan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan