Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Atilla’dan Değerlendirme Toplantısı

Başkan Atilla’dan Değerlendirme Toplantısı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, belediye başkan yardımcıları ve birim müdür ve amirleriyle Belediye Toplantı Salonu’nda değerlendirme toplantısı yaptı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, belediye birim müdürleri ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gerçekleşen müdürler toplantısına belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri katılarak, Belediye Başkanı Menderes Atilla önderliğinde hizmet ve çalışmaları değerlendirdi ayrıca ülke gündemiyle ilgili görüş ve düşüncelerini açıkladı.

Durum değerlendirmesinin yapıldığı toplantı yaklaşık bir saat sürerken oluşturulan ekipler, yapılan çalışmalardaki son durum ve yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi paylaşımı yapıldı.

“VATANDAŞLARIMIZIN RAHATI, MUTLULUĞU VE YAŞANABİLİR BİR CEYLANPINAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Belediye birim müdürlerini tek tek dinleyerek tamamlanmış ve yapılması gereken çalışmalar hakkında talimat veren Başkan Atilla, toplantının belirli aralıklarla yapıldığını ifade etti. Atilla, “İlçemiz genelinde halkımıza yararlı hizmetleri ortaya koyabilmek için belediye birim müdürlerimizle düzenli olarak sürekli bir araya geliyoruz. Yapılan bu toplantılarla hizmetler hakkında bilgi alarak yapılan işlerimizi kontrol ediyoruz. Daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için çalışıyor ve çalışmaya da devam ediyoruz. Biz de mesai saati yok. Olmaması da lazım diye düşünüyorum. Vatandaşlarımız için 7 gün 24 saat çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın rahatı, mutluluğu ve yaşanabilir bir Ceylanpınar için çalışıyoruz” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan