Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Özyavuz, Teşekkür Ziyaretlerini Sürdürüyor

Özyavuz, Teşekkür Ziyaretlerini Sürdürüyor

MHP MYK üyesi Şanlıurfa milletvekili İbrahim Özyavuz Haşimiye, Balıklıgöl, Bedesten çarşısı ve Gümrük han’ında esnafa teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

İbrahim Özyavuz çıktığı teşekkür turunda esnaf tarafından sıcak ve ilgiyle karşılandı. Esnaf ve vatandaşlarında sorunlarını dinleyen Özyavuz bazı vatandaşların istek ve sorunları dinledikten sonra yerinde yardımcı olup sorunlarını çözdü.
Özyavuz yaptığı açıklamada; 24 Haziran öncesi destek amaçlı esnaf ziyaretleri yaptığımız gibi şu anda da teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Biz daha önce söz verdiğimiz gibi Ankara’yı mesken tutmayacağız meclisin çalışmadığı günlerde Urfa’da halkımızla esnafımızla iç içe olacağız. Bugün esnaf tarafından sıcak ve ilgi ile karşılandık buda bizi mutlu etti. Hem esnafın hem vatandaşlarımızın sıkıntılarını dertlerini dinlemiş olduk. Elimizden geldiği kadar bazı sorunlara hemen müdahale edip gerekli işlemlerin başlatılması için talimat verdik. Ben tekrar Urfalılara ve esnafımıza destek ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.; Dedi

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan