Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Geleceğin Mühendisleri Yetişecek

Geleceğin Mühendisleri Yetişecek

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Karaköprü Belediyesinin yürütücülüğünü yapacağı yaz dönemi stem, kodlama robotik kursunu ziyaret etti. Başkan Baydilli geleceğin bilim adamlarının ve mühendislerinin temelinin bu kurslarda atılacağını söyledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde yaz dönemi için açılacak olan kodlama ve robotik kursunu ziyaret etti. Açılacak olan kursla ve verilecek derslerle ilgili bilgi alan Başkan Baydilli’ye Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kaytan ve Harran Üniversitesi Tarih Bölüm Başkanı Prof. dr. Abdullah Ekinci eşlik etti.

Ortaokul ve lise öğrencilerinin stem ve kodlama kursunda bilimle tanışacağına dikkat çeken Başkan Baydilli, kursa gençlerin yoğun ilgisi olduğunu kaydetti.

Başkan Baydilli, “Karaköprü Belediyesi olarak Kaymakamlığımız ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte stem ve bilim merkezimizde vereceğimiz kursumuzda gençlerimiz robotik kodlama, 3 boyutlu yazılım, drone yapımı gibi kurslar görecek ve burada bilimle tanışacaklar. Ortaokul ve Lise düzeyindeki kardeşlerimizi step ve bilim merkezimize davet ediyorum, buraya gelip yaz dönemini kurslarımızda edinecekleri kazanımlarla dolu dolu geçirsinler. Buranın kurulmasında emeği geçen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde yapılacak olan kurslar yaz boyunca devam edecek ve bir haftalık sürelerle gerçekleştirilecek eğitimler tamamen ücretsiz olup, gerekli malzemeler stem atölyesinde temin edilecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan