Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Ekinci’den Arap Düşmanlığına Tokat Gibi Cevap

Başkan Ekinci’den Arap Düşmanlığına Tokat Gibi Cevap

Kültür ve Turizm eski Bakanı Bahattin Yücel’in Twitter hesabından Arap halkıyla ilgili yaptığı paylaşıma tepki yağdı.

O paylaşıma en anlamlı tepkiyi Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci gösterdi.

Bahattin Yücel, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Arap halkını küçümseyerek ‘’Dünya nüfusunun yüzde 5’ini oluşturan Arapların, üretilen silahların yüzde 50’sini satın aldıkları ve bu silahlarla birbirlerini öldürdüklerini, Dünyadaki göçmenlerin yüzde 60’nın Araplardan oluştuğunu, ortak düşmanları İsrail’e karşı sadece beddua ile savaştığını biliyor musunuz?’ ifadelerini kullandı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise Arap halkını savunarak verdiği cevapta ‘’İslam düşmanlığı etrafında bir araya gelen Küresel Güçlerin kendi rahatları için Arap ülkelerini Dünyanın yumuşak karnı haline getirdikleri gerçeği apaçık ortadayken mevcut durumdan bu coğrafyada yaşayan Arapları sorumlu tutmak hakkaniyetli bir yaklaşım değildir’’ dedi.

Ekinci ‘’Kaldı ki kendi vatanlarında bile muhacir duruma düşen Arapların uğradıkları musibetlerin müsebbibi kendilerini dünyanın sahibi gören küresel güçlerin yetiştirdiği, özü Arap ve Ruhu Siyonist olan bazı Arap liderler nedeniyledir’’ ifadelerini kullandı.
Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, her zaman Arap halkının hakkını savunacağını, Arap halkına kimsenin dil uzatmaya haddinin olmadığını söyledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan