Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Haliliye’de bir boğulma vakası daha

Haliliye’de bir boğulma vakası daha

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde serinlemek için sulama kanalına giren gencin hayatını kaybettiği bildirildi. Akıntıya kapılan genç, uzun aramaların ardından bulunduğu yerden çıkarıldı. Gencin cansız bedeni adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Feci olay, Üçkonak Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Mehmet Zeki Ay (19) adlı genç, serinlemek için evlerinin yakınlarındaki sulama kanalına girdi. Çevredekiler, akıntıya kapılan gence yardım etmeye çalıştı. Bir sonuç elde edemeyen vatandaşlar, durumu 112 ve su altı polislerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, akıntıya kapılan gencin bulunması için çalışma başlattı. Sualtı arama polis ekipleri, yaklaşık iki saatlik arama çalışmanın ardından Ay’ın cansız bedenine ulaştı. Ay’ın yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi. Daha sonra Ay’ın cesedi, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan