Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Harran üniversitesi’nde Neler Oluyor?

Harran üniversitesi’nde Neler Oluyor?

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Harran Üniversitesi geçtiğimiz günlerde yaptığı 4/B sağlık personeli alım sonuçlarını sır gibi gizli tutuyor. Alıma başvuranlar ise isimlerin açıklanmamasından dolayı rektöre yakın isimlerin işe alındığını iddia etti.

Daha öncede birçok şeyi kendi kara kutusunda saklayan ve adeta dış dünya ile bağını kesen Harran Üniversitesi kendisini sır gibi saklamaya devam ediyor. Şanlıurfa’daki birçok vatandaş ise üniversitesinin şeffaf olmamasından şikayetçi.

DAHA ÖNCE FETÖ ŞİMDİ DE GİZLİ KAPAKLI İŞLER

Daha önce Fethullahçı Terör Örgütü’ne yakın sitelere para aktarmakla gündeme gelen Harran Üniversitesi bu sefer de şeffaflık ilkesine uymamak ile bir kez daha Şanlıurfa gündemine oturmayı başardı. Üniversite geçtiğimiz günlerde ilana çıkarak 4/B kapsamında alım yapacağını söyledi. İlan çıktı ve alımlar yapıldı yapılmasına ancak şeffaflık ilkesi gereği kimin hangi puanla yerleştiği kamuoyu ile paylaşılmadı. Yaşanan bu durum ise ilana başvuranları adeta çileden çıkardı. İlana başvuranlar ise kendilerin alınmaması noktasında itiraz etmediklerini ancak listenin açıklanıp kamuoyu ile paylaşılmasını istedi.

REKTÖRE YAKIN ADAMLAR MI İŞE ALINDI?

Alıma başvuranlar haklı olarak listenin kamuoyu ile paylaşılmasını istese de Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın ise sosyal medya üzerinden açıklama yapma gereği duydu. Ancak işller rektörün umduğu gibi de gitmedi. Öyle ki rektörün sosyal medya paylaşımının altına alımlarda torpil yapıldığı ile ilgili onlarca yorum geldi. Yapılan alımlarda listenin halan neden sır gibi saklandığı ise bilinmezliğini koruyor.

 

(Kaynak: 63nokta.com)

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan