Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Demirkol, Kırsalın Çehresini Değiştiriyor

Başkan Demirkol, Kırsalın Çehresini Değiştiriyor

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un ‘yol medeniyettir’ anlayışıyla devam ettirilen yol açma ve yapım çalışmalarıyla kırsal mahallelerin çehresi değişiyor.Konuklu kırsal Mahallesinde henüz yapılaşmanın olmadığı alanlardaki yol açma ve stabilize yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Demirkol, “Haliliye halkına bize vermiş oldukları destek için bize göstermiş oldukları güven için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberindeki teknik ekiple birlikte Konuklu kırsal Mahallesinde yürütülen yol açma ve stabilize yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Henüz yapılaşmanın olmadığı ve yeni başladığı bölgelerde yürütülen yol açma çalışmalarını denetleyip, teknik ekipten bilgiler alan Başkan Demirkol, çalışmaları yürüten işçilerle de sohbet etti. Yürütülen çalışmalara ilişkin mahalle sakinleriyle de görüşen Başkan Demirkol, Haliliye halkının yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçladıklarını söyledi.
Çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Fevzi Demirkol, şunları söyledi:
“Haliliye Belediyesi olarak halkımızın her an hizmetindeyiz. Gece gündüz, yaz kış, hafta sonu demeden ekiplerimiz değişen hava şartlarına göre de mesai saatlerini değiştirerek çalışmalarını sürdürmektedirler. Konuklu kırsal Mahallemizde yapılaşmanın henüz yeni başladığı ve başlamadığı alanlarda yeni yollar açıyoruz. Ekiplerimiz, kent merkezinde ve kırsal mahallelerimizde çeşitli noktalarda çalışmaktadırlar. Bu anlamda Haliliye halkı her şeyin en iyisine layıktır. Halkımızın en huzurlu, en rahat ve fiziki şartlarda en olumlu şartlarda yaşamaları için çalışmalarımız devam etmektedir. Haliliye halkına bize vermiş oldukları destek için bize göstermiş oldukları güven için teşekkür ediyorum.”

Başkan Demirkol, açıklamalarının ardından mahallede ayrılıp, Akpınar Mahallesinde de yürütülen yol çalışmalarını denetledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan