Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Eyyubiye Belediyesinden Vatandaşlara Gül Suyu ve Lokum İkramı

Eyyubiye Belediyesinden Vatandaşlara Gül Suyu ve Lokum İkramı

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Dergah Camisinde 15 Temmuz şehitleri için okunan mevlit programına katılan vatandaşlara su, meyan şerbeti, gül suyu ve lokum ikramında bulundu.

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri, Bediüzzaman Mezarlığında 15 Temmuz Şehitleri Kabirlerinin ziyaret edilmesi ve Dergah camisinde şehitler için okunan mevlit programıyla başladı. Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yarım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler de, Dergah Camisinde 15 Temmuz şehitleri için okunan mevlit programına katılan vatandaşlara; su, meyan şerbeti, gül suyu ve lokum ikramında bulundu. Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Merkez İlçe Belediyeleri tarafından organize edilen etkinliklere katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Mogal etkinliğe katılan vatandaşlarla bir araya geldi. Görevliler tarafından dağıtımı yapılan su, meyan şerbeti, gül suyu ve lokum ikramına da bulunan Başkan Ekinci, 15 Temmuz’u unutmamak ve unutturmamak adına faaliyetleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi.

15 Temmuz’u Demokrasi ve Milli Birlik günü olarak yaşayacaklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci,” Bugün 15 Temmuz 2’inci seneyi devriyesindeyiz. Bu vesile ile Şanlıurfa Valiliğimizin himayelerinde program gerçekleştiriyoruz. Dergâh Camiisinde Şehitlerimizin anısına mevlit okutuldu. Sonrasında da buraya gelen halkamıza Eyyübiye Belediyesi olarak ikramlarımız oldu. Akşam namazıyla beraber, sabah namazına kadar güzel bir etkinlik var. Bu vesile ile tüm halkımızı oraya davet etmek istiyoruz. 15 Temmuz’u unutmamak, unutulmamak adına bu faaliyetleri gerçekleştirmek gerekiyor. Hepiniz biliyorsunuz Demokrasi ve Milli Birlik ruhu var aynı zamanda, Milli Birlik Bayramı aynı zamanda. Bu vesile ile bütün vatandaşlarımızın bugünkü bayramını tebrik ediyorum.’’ Dedi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ise, ‘’Başkanımız Mehmet Ekinci’nin belirttiği gibi 15 Temmuz’un 2’inci yılındayız. Allah bir daha böyle günleri bizlere yaşatmasın. Yaşatsa da Türk halkı buna cevap verecek durumdadır. Allah’ın izniyle sabaha kadar nöbetimize devam edeceğiz. Sabah namazından sonra da dağılacağız. Kararlıyız, bir daha 15 Temmuz’lar yaşatmayalım inşallah, hayırlara vesile olsun, bayramımız kutlu olsun. ‘’ Dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan