Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Baydilli’den Batıkent Mahalle Muhtarına Ziyaret

Başkan Baydilli’den Batıkent Mahalle Muhtarına Ziyaret

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Batıkent Mahalle Muhtarı Şükrü Çay’ı ziyaret ederek mahallede yapılan çalışmalar ve eksiklikler hakkında istişarelerde bulundu.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli mahallelerin temsilcileri olan muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Baydilli ilçenin gelişen mahallelerinden Batıkent Mahalle Muhtarı Şükrü Çay’ı ziyaret ederek mahallenin sorunları ve yapılacak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Her fırsatta ilçede bulunan mahalleleri ve muhtarları ziyaret ettiklerini belirten Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçeyi hep birlikte çalışarak daha güzel hale getireceklerini kaydetti.

Başkan Baydilli, “Batıkent mahalle muhtarımızı ziyaret ederek mahallemizdeki sorunlar ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Batıkent Karaköprü’müzün hızlı gelişen mahallelerinden biri olduğu için buradaki eksikleri gidermek ve hizmetleri en iyi şekilde yerine getirmek için çalışıyoruz. Muhtarımız da sorunları yerinde görmekte ve bu sorunları bize bildirerek sorunun çözümü noktasında yardımcı oluyor. Muhtarımıza ilgi ve alakasından dolayı, mahallenin sorunları ile ilgilenmesinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Batıkent Mahalle Muhtarı Şükrü Çay ise “Başkanımızın ziyareti bizi onurlandırdı. Gerek yeni açılan yollar gerekse diğer hizmetleriyle mahallemizde çalışan Karaköprü Belediyesi ekiplerine ve başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diyerek Başkan Baydilli’nin ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu aktardı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan