Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Hilvan’da 15 Temmuz Etkinlikleri

Hilvan’da 15 Temmuz Etkinlikleri

Bayık ‘Hainin takkesi düşünce keli göründü’
Hilvan Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutladı.
Hilvan Kaymakamlığı ile birlikte düzenlenen programa Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, yargı mensupları, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Güler Kama İzol, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Jandarma Bölük Komutanı İsmail Tanrısever, Emniyet Müdürü Ercüment Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut, İlçe Müftüsü Tahsin Ekim, 15 Temmuz Gazileri Muhammed Irmak ve Danyal Şimşek, STK Başkanları ve kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı.
Yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen Demokrasi Yürüyüşü ile başlayan etkinlikler, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda sabah namazına kadar devam etti. Aralarında bayanlarında bulunduğu ve yoğun bir katılımın olduğu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinde konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, bu millet öyle bir ders verdi ki; ne şimdi ne de bundan sonra hiç bir güç böyle bir girişimde bulunacak cesareti artık kendine bulamaz dedi.
Bayık ‘Bu işler takke takıp din tüccarlığı yapmakla olmuyor. Yıllarca takke altındaki kirli düşüncelerini sinsice gizleyen ancak hamle yaptığı anda inanılmaz bir direnişle karşılaşınca takkesi düşen hainin keli göründü. Zillete düşmüş bu hain yapılanmalar ve onların başındakilerin bu niyetleri, büyük liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik ve kararlı duruşuyla ülkesine, devletine, inancına ve liderine bağlı milletimizin iradesiyle son bulmuştur. Yıllarca ektikleri ihanet tohumları milli iradenin gücüyle kökünden kurutulmuştur. Bu nedenle, ülkeyi karanlığa sürüklemek isteyen hiç bir karanlık güç bundan böyle gözlerini bu sınırlara dikemeyecektir’ dedi.
Yapılan protokol konuşmaları ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na kurulan dev ekran Sinevizyon gösterileriyle devam eden etkinlikler , meydanda kılınan sabah namazının ardından sona erdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan