Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Cezaevi firarisi motosiklet hırsızına Urfa Emniyeti “dur” dedi

Cezaevi firarisi motosiklet hırsızına Urfa Emniyeti “dur” dedi

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa’da motosiklet yapan hırsıza Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü “dur” dedi.

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda son zamanlarda kent genelinde çok sayıda motosikletin aynı yöntemle çalındığı, çalınan motosikletlerin ilçelere ve köylere trafik men diye satıldığı yönünde bilgiler elde etti. Asayiş Şube ekipler Ooayların yoğun olarak yaşandığı mahallelerde çok sayıda kamerayı inceledi.

Yapılan titiz çalışmalar neticesinde motosikletleri çalan şahsın aynı zamanda cezaevi firarisi olan M.B. (25) isimli şahıs olduğunu tespit edildi. M.B isimli şahıs 16.07.2018 günü akşam saatlerinde Dede Osman Mahallesi’nde bir sokakta motosiklet çalacağı sırada ekipleri fark edildi ve kaçmaya başladı. Şahıs kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Soruşturmayı derinleştiren Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri M.B isimli şahsın Haliliye ve Eyyübiye ilçelerinden toplamda 11 adet motosiklet çaldığını ve bir şahsın kapkaç suretiyle çantasını çaldığını tespit etti. Ayrıca M.B. isimli şahsın çok sayıda hırsızlık suçundan kaydı bulunduğu, Şubat ayında tutuklandığı fakat cezaevinden kaçtığı tespit edildi.

M.B isimli şahıs 12 ayrı hırsızlık olayından adli mercilere sevk edildi ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan