Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Doktoru darp eden adamın eşinden bomba açıklamalar

Doktoru darp eden adamın eşinden bomba açıklamalar

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde dön gece pediatri asistanına kaldırım taşıyla saldıran şahsın eşi hastane önünde açıklamalarda bulundu. Kadın doktorun kendileriyle ilgilenmediğini iddia etti.

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde doktora saldıran hasta yakının eşi sabah saatlerinde hastanen gelerek, hastanenin başhekimi ile görüşmek istedi. Ancak yetkililer kadının başhekimle görüşmesine izin vermeyince hastane de sözlü tartışma başladı. Tutuklanan adamın eşi Ayşe K., hastane içinde hastane yetikleriyle tartıştı ve kendileriyle ilgilenmek yerine doktorun çay kahve içtiğin İddia etti ve hala çocuğunun ateşi olduğunu ve saldırıya uğrayan doktorun bir şeyi olmadığını iddia etti.

“DOKTOR GİTMİŞ DIŞARI KENDİNE KAHVE VE ÇAY İÇİYOR”

Tutuklanan adamın eşi Ayşe K., doktorun kendileriyle ilgilenmediğini iddia ederek, “Çocuğumun ateşi 45 derece. Kimse benimle ilgilenmedi. Benim eşimi karakola götürdüler doktor çocuğuma gelmedi. Çocuk bayılıyor, doktoru çağırıyoruz, doktor yok. Doktor gitmiş dışarı kendine kahve ve çay içiyor. Biz çağırıyoruz, doktor yok. Bir adam çocuğunu getirmiş. Ona diyorlar senin ki acil değil. Yılan sokulmuş bir çocuk nasıl acil olmaz? Yalan söylüyorsam Allah belamı versin. Benim çocuğun evde ateşi vardı, bayıldı, hastaneye getirdik. Doktor geldi baktı ateşi 45 derece idi. Ateşi 45 derece olan bir çocuk havale geçirir. Ben belki cahilim ama bunu biliyorum. Doktor geliyor bir serum bağlıyor ve gidiyor” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan