Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Sadece Toplantı mı Yaparlar ? Ecek,Acak’tan Öteye Geçemiyorlar

Sadece Toplantı mı Yaparlar ? Ecek,Acak’tan Öteye Geçemiyorlar

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Göreve geldiği günden bu yana Şanlıurfa için kayda değer bir çalışma yürütemeyen Şanlıurfa Kent Konseyi, toplantı yapmaktan öteye geçemedi.

Şanlıurfa’nın sorunları için çok önemli bir Sivil Toplum Örgütü olan Kent Konseyi’nin Şanlıurfa için kayda değer bir çalışması olmadı. Ancak bir sorun var ki yapılan toplantılar fotoğraf paylaşımından ve reklamdan öteye gidemedi. Haftada en az bir iki kere toplanan ve her toplantılarında kentin kaderi ve gelişmesi için çalışacaklarını ifade eden Kent Konseyi’nin henüz elle tutulur bir çalışması olmadı.

KENT KONSEYİ SADECE TOPLANTI MI YAPAR?

Kuruluş gayesi tamamen Şanlıurfa’nın gelişmesi ve kalkınması amacıyla kurulan Kent Konseyi’nin şu sıralar en önemli çalışması sadece toplantı yapmak, toplanmak ve fotoğraf paylaşmak. Diğer illerin Kent Konseyleri şehrin gelişimi için büyük çabalar harcarken, Şanlıurfa Kent Konseyi’nin kentin gelişmesi ve kalkınması için herhangi bir rapor ve çabanın görülmemesi ise Kent Konseyi’ne olan tepkileri her geçen gün daha da artırırken,ilin sorunlarını ve raporlarını büyükşehir’in istediği şekilde hazırlaması ise Kent Konseyi’nin eski görüntüsünden eser kalmadığını gösteriyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan