Anasayfa / TÜM HABERLER / DÜNYA / Şarkıcı Xiao Zhang’ı Büyükelçi Önen’e ziyaret

Şarkıcı Xiao Zhang’ı Büyükelçi Önen’e ziyaret

Büyükelçi A. Emin Önen, Şarkıcı Xiao Zhang’ı Türkiye’nin Fahri Turizm Elçisi ilan etti.

Çinli genç şarkıcı Xiao Zhang, Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen’i ziyaret etti.
ÇHC) Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen, bÇin’de popüler olan ve “Seni romantik Türkiye’ye götürmek istiyorum” şarkısını söyleyen genç sanatçı Xiao Zhang’ı Büyükelçilik konutunda kabul etti.

Edinilen bilgiye göre; Çinli genç sanatçının sosyal medya hesabından da yayınlanan etkinlik sırasında Xiao Zhang’ın takipçileri Büyükelçi Önen’e Türkiye hakkında çeşitli sorular yönelttiler. Bu etkinliğin Çinli gençler arasında Romantik Türkiye’nin daha iyi tanınmasına ve anlaşılmasına katkı sağlamasını umut ettiğini ifade eden Büyükelçi Önen, genç sanatçı Xiao Zhang’a Türkiye turu ve şanslı 2 takipçisine Türkiye bileti armağan etti.

Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen, Türk Turizmine katkılarından dolayı sanatçı Xiao Zhang’a bir plaket takdim ettiğini ve sanatçıyı Türkiye’nin Fahri Turizm Elçisi olarak ilan ettiğini söyledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Barış Pınarı Bölgesi, Suriye’nin En Yaşanabilir Yeri Haline Geldi

Barış Pınarı Harekâtıyla terör örgütlerinin işgalinden arındırılarak güvenli hale getirilen Telabyad ve Resulayn’da, Şanlıurfa Valiliği …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan