Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Karaköprü’de Gençler Bilimle Buluştu

Karaköprü’de Gençler Bilimle Buluştu

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, vizyon projeleri arasında yer alan gençlik ve kültür merkezi ile kapalı yüzme havuzunun devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalara ilişkin teknik ekipten bilgiler alan Başkan Demirkol, her iki tesisinde Haliliye halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Osmangazi Mahallesinde yapımına başlanılan Gençlik ve Kültür Merkezinde inşaat çalışmaları hummalı şekilde sürdürülüyor. İnşaat çalışmalarını kademe kademe yürüten ekipler, bölge halkının inşaat dolayısıyla rahatsızlık duymaması için de gerekli önlemler alarak çalışmalarını sürdürüyor. 10 bin metrekare kapalı alan üzerine içerisinde konferans salonu, kütüphane, fuaye alanı, atölyeler, çalışma sınıfları, kadın ve erkekler için ayrı ayrı yüzme havuzu ve fitness salonu yer alacak olan merkez, bölgedeki bu alanda duyulan ihtiyacın da giderilmesini sağlayacak. Yer altında 3 katlı kapalı otoparkında bulunacağı merkez, trafik sorununa da çözüm olacak.

Başkan Fevzi Demirkol da, devam eden inşaat çalışmalarını beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan, inşaat mühendisi, harita mühendisi ve teknikerlerden oluşan teknik ekiple birlikte yerinde inceledi. Çalışmalara ilişkin teknik ekipten bilgiler alan Başkan Demirkol, inşaat çalışmalarını yürüten işçilerle de sohbet etti. Yapılan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Demirkol, şunları söyledi:

“Osmangazi Mahallemizde, özellikle gençlerimizin hizmetine sunulmak üzere başlattığımız inşaatımız hızlı bir şekilde devam etmektedir. Gençlerimizin eğitimi, spor yapması, milli ve manevi değerlerimizle yetişmesi için kültür ve gençlik merkezimizi Allah nasip ederse çok yakın bir zamanda halkımızın hizmetine girecektir. Bu merkezimizde çeşitli kütüphaneler, sınıflar, konferans salonu ve 2 adet kapalı yüzme havuzumu olacak. Bu şekilde gençlerimizin hizmetine girecek olan inşaatımızda 40 civarında sınıfta yer alacaktır.”

Başkan Demirkol, açıklamalarının ardından Devteşti’ndeki yüzme havuzunun inşaatına geçti. Burada da, yapımında sona gelinen çalışmalarla ilgili teknik ekipten ve çalışmaları yürüten işçilerden bilgiler alan Başkan Demirkol, çevre düzenlemesinin tamamlanmasıyla birlikte yüzme havuzunun çok kısa bir sürede hizmete gireceği bilgisini aktardı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan