Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Vali Abdullah Erin,Yangın Olaylarını Yerinde İnceledi

Vali Abdullah Erin,Yangın Olaylarını Yerinde İnceledi

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, dün gece Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinde ve Karaköprü ilçesindeki özel bir bakım rehabilitasyon merkezinde çıkan yangınları olay yerinde inceledi.

Gece saat 22.00 sularında Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi ikinci kısımda bulunan bir iplik fabrikasında yangın çıktığı ihbarı üçerine ilk önce OSB itfaiyesi, ardından Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine ait iş makineleri ile AFAD personelleri olay yerine sevk edildi.

Yangının büyüdüğü ve yaralıların olduğu haberi üzerine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin de gece OSB’ye giderek söndürme çalışmalarını yerinde inceledi. Yangında can kaybı olmazken, yıkılan duvarın altında kalan iki işçi yaralandı. Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesine giderek yaralılar hakkında doktorlardan bilgi alan Vali Erin, yangında yaralanan bir hastanın Adana Şehir Hastanesine sevk edilmesini sağladı.

Gecenin ikinci yangın haberi ise saat 03.00’te Karaköprü ilçesinde bulunan özel bir engelli bakım merkezinden geldi. Hastanedeki temaslarının ardından engelli bakım merkezine geçen Vali Erin ve beraberindekiler, bakım merkezinde kalan engellilerin tahliye çalışmalarına bizzat katıldı.

Bakım merkezindeki yangının elektrik kontağından çıktığı belirlenirken, tahliye edilen 17 engelli Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledildi.

Geceden sabahın ilk saatlerine kadar olayları inceleyen ve hastalarla ilgilenen Vali Erin’e, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili İsa Kızıldemir de eşlik etti.

Yaşanan yangın olaylarında can kaybının olmadığını, yaralılara ilk müdahalelerin yapıldığını belirten Vali Erin, yangın olaylarının sebebi hakkında soruşturma başlatıldığını söyledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan