Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Fatma Şahin Halfeti’de İncelemelerde Bulundu

Fatma Şahin Halfeti’de İncelemelerde Bulundu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, komşu şehir Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesine geldi.
AK Parti Gaziantep’in Şanlıurfalı Milletvekili Müslüm Yüksel ile birlikte Halfeti ilçesine gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak’ı makamında ziyaret etti.
Mehmet Saiz Kirazoğlu’nun da ziyaretine eşlik ettiği Başkan Şahin, Halfeti’de yapılan çalışmalarla ilgili Başkan Albayrak’dan bilgi aldı.
Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, ziyaretle ilgili yaptığı açıklama da ziyaretin çok anlamlı olduğunu belirterek, Fırat’ın iki yakasındaki turizmi bütüncül bir şekilde ele aldıklarını söyledi.
Albayrak, ziyarette Zeugma, Çekem Köyü, Eski Halfeti ile Rumkale ve Savaşan Köyü ile alakalı Şanlıurfa ve Şanlıurfa’nın rekabetten ziyade iş birliği içinde olmasının önemine değinildiğini de belirtti.
Toplantı da ayrıca turizmle ilgili yapılacak çalışmalarda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile ortak hareket edileceğinin de altı çizildi.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, ziyarette iki kentin kardeş şehir olduğunu belirterek, belediyecilik anlamında kısa sürede yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Şeref Albayrak’ı tebrik etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan