Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Karakoyun Köprülü Kavşağın Temeli Atılıyor

Karakoyun Köprülü Kavşağın Temeli Atılıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırma ve yıkım işlemleri tamamlanan Karakoyun Viyadük ve Köprülü Kavşağı’nın temeli atılıyor. Yarın yapılacak temel atım töreni öncesi projeyi değerlendiren Başkan Nihat Çiftçi, hedeflerinin trafikte sorunsuz bir Şanlıurfa’nın alt yapısını oluşturmak olduğunu söyledi.

 

Şanlıurfa’da ulaşım sorunlarını ortadan kaldırabilmek için çelik köprüler, bulvarlar ve köprülü kavşaklar yaparak trafiği büyük ölçüde rahatlatan Büyükşehir Belediyesi, bu kez 187 hanede kamulaştırma çalışmalarını tamamladığı Karakoyun Viyadük ve  Köprülü Kavşağı’nın temelini atıyor.

Gaziantep karayoluna transit geçişin yanı sıra Süleymaniye, Ak Şemsettin, Hızmalı, Karakoyun ve Buhara mahalleri için de hayati önem arz edecek olan Karakoyun Viyadük ve Köprülü Kavşağı, 180 günde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak.

Amaçlarının trafikte sorunsuz bir Şanlıurfa olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Şehrini seven Büyükşehir kadroları olarak çelik köprüler, yeni yol bağlantıları ve bulvarlar derken Köprülü Kavşak yapımlarına da hız veriyoruz. Bu anlamda Karakoyun Viyadük ve Köprülü Kavşağı Şanlıurfa trafiği açısından çok önemli bir yere sahip olacak. Projenin bizzat takipçisiyim ve temel atımından sonra hızlı bir şekilde yapımımız sürecektir” dedi.

Temel atım töreni 25 Temmuz’da (Yarın) saat 18.00’de İpekyol bulvarı üzerinde yer alan proje çalışma alanında yapılacak.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan