Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Gazi Caddesinde Asfalt Serimi Başladı

Gazi Caddesinde Asfalt Serimi Başladı

İlçe merkezinde bulunan ve Ceylanpınar’ın çehresini değiştirecek olan Gazi Caddesi’nin ilk asfaltı bugün döküldü.

Altyapı çalışmalarını hızla sürdüren Ceylanpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Büyükşehir Belediyesi ekipleri Gazi Caddesi’nde asfalt serim çalışmalarının birinci etabına başladı. Alpaslan İlokulu’ndan başlayıp ilçe merkezinden geçerek Çarşı merkezi güzergahına uzanan Gazi Caddesi’nin ilk asfaltı döküldü. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın girişimleri ve Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları kapsamında Gazi Caddesi’nde geçtiğimiz haftalarda taş sökümü ve PMT serimi yapılmıştı. PMT seriminden sonra Gazi Caddesi’nin ilk asfaltı bugün serildi.

CADDE ETAP ŞEKLİNDE ASFALTLANACAK
Birinci etap çalışmaları hızla yapılarak Gazi Caddesi kısa zamanda hazır hale getirilecek. Çalışmalar koordineli ve etap etap olarak yapılacak. Caddenin ilk asfaltı bugün dökülürken konuyla ilgili açıklama yapan Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, 1 kilometre 400 metreden oluşan Gazi Caddesi’nde sıcak asfalt serimine başlandığını belirtti.

“TAHMİNEN 4-5 GÜNLÜK BİR ASFALTLAMA ÇALIŞMAMIZ OLACAK”
Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, caddenin kısa sürede tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulacağını ifade etti. Altun, “Büyükşehir Belediyesi ile beraber koordineli olarak çalışmasını yaptığımız ve ilçemizin en büyük caddelerinden Olan Gazi Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarına start vermiş olduk. Daha önceki günlerde mevcut zeminin sökümü yapılmıştı. Daha sonrasında ise asfalt alt malzemesi olan PMT serimi ve sıkıştırması yapılmıştı. Bugün itibariyle de caddemizde asfaltlama çalışmalarına başladık. Tahminen 4-5 günlük bir asfaltlama çalışmamız olacak. Daha sonrasında cadde tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak. Zor bir çalışma gerçekleştirdik, çalışma yapıyoruz. Ceylanpınarlılara sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“CADDE YENİ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU”
İlçe sakinlerinde Mahmut Kesmez, Gazi Caddesi’nin yeni bir görünüme kavuştuğunu belirtti. Kesmez, “Gazi Caddesi’nde yapılan çalışmalardan dolayı Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya ve Ceylanpınar Belediyesi’ne teşekkür ederim. İlçemizin en büyük caddelerinden olan Gazi Caddesi’nde yıllardır parke taşı vardı. Cadde yol çok bozuktu. Belediyemiz ve Büyükşehir’in ortak çalışmasından dolayı cadde yeni bir görünüme kavuştu. Ceylanpınar halkı buna layıktır. Caddemiz Ceylanpınar halkına hayırlı olsun” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan