Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Başkan Yıldız, GAP Vadisinin 3. Etap Açılışına Katıldı

Başkan Yıldız, GAP Vadisinin 3. Etap Açılışına Katıldı

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri GAP Vadisinin 3. Etap açılışına katıldı.
Başkan Yıldız açılışta yaptığı konuşmada; “Bugün Şanlıurfa’mıza Büyükşehir Belediyemizin çok kıymetli katkılarıyla yeni bir nefes, yeni bir yaşam kültürü, yeni bir hayat alanının açılışını gerçekleştiriyoruz. Açılışını gerçekleştireceğimiz GAP Vadisinin 3. Etabı, Şanlıurfa’mıza ve çok kıymetli halkımıza hayırlı olmasını diliyor, vadimizi bize kazandıran Cumhurbaşkanımıza, Bakanlığımıza, Belediyemize teşekkür ediyoruz.
Şanlıurfa tarihi, doğası, ulaşım imkanları, coğrafi konumu, ticaret potansiyeli, üniversitesi, eğitim olanakları ve zengin kaynakları ile hem tarih için hem de ülkemiz için önemli bir yer kaplamaktadır.
Bizler Şanlıurfa için ne yapsak azdır şiarıyla hareket ediyoruz. gece demiyoruz gündüz demiyoruz kol kola teşkilatımız ilçelerimiz ve Belediyelerimizle daha güçlü, daha yaşanılır bir Şanlıurfa için çalışıyoruz. Hemşerilerimizin gönlüne hitap edecek, yaşamını kolaylaştıracak her türlü proje, yatırım için gerekli tüm bileşenleri harekete geçiriyoruz.
Bu Projede başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi olmak üzere emeği geçen tüm çalışanlara Şanlıurfa’ya nefes aldıracak bir projeye imza attıkları için teşekkür ediyorum.
Gap Vadisinin 3. Etabının Hayırlara Vesile Olmasını diliyor, Gün Şanlıurfa için Emek verme, Elimizi değil Gövdemizi Taşın altına koyma Günü olduğunu söylüyor, Siz değerli katılımcılara Teşekkür ediyorum” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan