Anasayfa / TÜM HABERLER / DÜNYA / Çin’de Türk Bayrağını Dalgalandırdılar

Çin’de Türk Bayrağını Dalgalandırdılar

Büyükelçi Önen, Çin’de Türkiye’yi temsil eden ve bayrağımızı dalgalandıran Qinghai Gölü Bisiklet turunun 9. etabını 1. olarak tamamlayan milli bisikletçimiz Onur Balkan’a ve Uluslararası Çocuk Kültür ve Sanat Festivalinde Türkiye’yi temsil eden Bilkent Lisesi Korosu ekibine övgüler yağdırdı.

Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen, Çin’de düzenlenen Qinghai Gölü Bisiklet turunun 9. etabını 1. olarak tamamlayan milli bisikletçimiz Onur Balkan’ı ve Çin’in Tianjin şehrinde düzenlenen Uluslararası Çocuk Kültür ve Sanat Festivalinde ülkemizi temsil eden Bilkent Lisesi Korosu ekibini tebrik ettiğini söyledi.

Milli Bisikletçimiz Onur Balkan ve Bilkent Lisesi Korosu Çin’de
Bir Türk vatandaşı olarak bir kere daha gururlandığını belirten ÇHC Pekin Büyükelçimiz A.Emin Önen, “Çin’de düzenlenen Qinghai Gölü Bisiklet turunun 9. etabını 22 ülkeden katılan 154 bisikletçinin arasından 1. olarak tamamlayan milli bisikletçimiz Onur Balkan’ı canı gönülden tebrik ediyorum. Bizleri gururlandırdılar. Yine Çin’in Tianjin şehrinde düzenlenen Uluslararası Çocuk Kültür ve Sanat Festivalinde Bilkent Lisesi Korosu ülkemizi temsil etti. Onları da tebrik ediyoruz. Ülkemizin adını Çin gibi dünya devi bir ülkede en iyi şekilde duyurdular” dedi.

All In Pay internet ödeme şirketi yöneticilerinden Büyükelçi Önen’e ziyaret
Büyükelçi Emin Önen internet ödeme sistemleri alanında faaliyet gösteren All In Pay şirketi yöneticilerini de Büyükelçilik konutunda kabul etti.
Büyükelçi Önen, görüşmede şirket faaliyetleri hakkında bilgi aldığını ve iş birliği imkanları hakkında değerlendirmelerde bulunduklarını belirtti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Barış Pınarı Bölgesi, Suriye’nin En Yaşanabilir Yeri Haline Geldi

Barış Pınarı Harekâtıyla terör örgütlerinin işgalinden arındırılarak güvenli hale getirilen Telabyad ve Resulayn’da, Şanlıurfa Valiliği …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan