Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / AB Uyum Komisyonu Başkanı Gülpınar Bozova’da

AB Uyum Komisyonu Başkanı Gülpınar Bozova’da

“Koordinatör Milletvekili olacaksa ismim Bozova’ya yazılsın”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Avrupa Birliği (AB) Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar, Bozova ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. AB Uyum Komisyonu Başkanı Gülpınar, Bozova ziyaretinde önemli mesajlar verdi. İlçede vatandaşlara hitab eden AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Vekil Mehmet Kasım Gülpınar, Koordinatör Milletvekili zorunluluğu varsa, kendisinin Siverek değil Bozova’ya isminin yazılmasını istediğini söyledi.

Bozova ilçesinde ilk olarak partisinin Bozova teşkilatını ziyaret eden AK Vekil Gülpınar, İlçe Başkanı Ecz. Süleyman Deveci ve partililerle bir süre sohbet ettikten sonra Belediye Salonunda toplanan vatandaşlara hitap etti. AB Uyum Komisyonu Başkanı M.Kasım Gülpınar, burada Milletvekillerinin İlçe Koordinatörlüğü görevleriyle ile ilgili önemli bir açıklamalarda bulundu.

Ben bütün Şanlıurfa’nın Milletvekiliyim
Vatandaşlara seslenen ve Koordinatör Milletvekili sıfatına karşı olduğunu belirten AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, “Hiç bir şekilde bir yerle sınırlanmayı milletvekili olarak kabül etmiyorum. Ben tüm Şanlıurfa’nın Milletvekiliyim. Bizim gibi uzun yıllardır siyasette olan bir ailenin efradı için Şanlıurfa’da sadece bir ilçe ile sınırlanmak beni rahatsız eder. Bizimle ilgili karar alınan bir toplantı olmuş Ankara’da. Ben katılmadım o toplantıya. Olsaydım orada farklı şeyler söylerdim. Şimdi karara itiraz anlamında değil ama bu dönem Siverek dahil hiçbir ilçenin sorumluluğunu almadım. Sadece İl Başkanımıza böyle bir zorunluluk varsa, isim yazmanız gerekiyorsa beni Bozova’ya yazmasını söyledim” dedi.

Son Belediye seçimi Bozova için kaza kurşunu oldu
Yerel seçimlere ilişkin de mesajlar veren ve son yapılan yerel seçimde Bozova’dan çıkan sonucun kaza kurşunu olduğunu söyleyen AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Vekil M.Kasım Gülpınar, “Bozova’nın fikriyatını ve zihniyetini yansıtmayan bir sonuçla karşı karşıya kaldık. Geçmişte bütün ilçe Belediyelerinin kaybedildiği seçimde, Bozova AK Partiye destek veren tek ilçe oldu. Cumhurbaşkanımıza Belediyeyi hediye eden yegâne ilçe oldu. Bu zihniyette bir ilçenin 5 yıl sonra hiç alakası olmayan bir zihniyete Bozova’yı teslim etmesi akıl ve mantık dışıydı. Bozova’nın gerçek düşüncesini yansıtan bir seçim sonucu değildi. Allah’ın izniyle önümüzdeki yerel seçimde Bozova’nın tekrar aslına döneceğine inanıyorum. Belediye seçimlerini kazanmak için ne çalışma yapılması gerekiyorsa hep birlikte yapacağız” diye konuştu.

OHAL’den çıktık, Bu halden de çıkmalıyız.
Şanlıurfa’da son dönemlerde artan ve hemen herkese zarar veren siyasi kısır çekişmelere de değinen AK Vekil Gülpınar, “Bu süreçte önemli olan, kırgınlık ve hasedi ortadan kaldırabilmektir. Önümüzde Belediye Başkanlığı adaylığı süreci var. Birçok insan aday olacak, görev 1 kişiye nasip olacak. Bozova ilçemizin bu seçimde farkını gösterip, kırgınlıklara, partimizi yıpratacak iç çekişmelere sebebiyet verecek çekişmelerden uzak durması gerekiyor. OHAL’den çıktık, bu halden de çıkmalıyız. Bu hal Şanlıurfa’ya yakışmıyor. Çekememezlik, dedikodular, hasetlikler Şanlıurfa’ya yakışmıyor. Bozova’ya hiç yakışmaz. Varsa bile bunu sizlerle, el birliği ile herkesi kucaklayıp, önümüzdeki süreçte en başarılı ilçe olarak sayın Cumhurbaşkanımıza sunmayı Allah hepimize nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Bozova’nın tapusunu almaya gelmedik
Konuşmasında Bozova’nın tapusunu almaya gelmediklerini söyleyen TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar Muhtarlara seslenerek, “Bir Muhtarın bir Milletvekili ile ne işi olabilir? Hizmetten başka bir işi olamaz, olmamalı. Başka bir beklentisi varsa ben onu karşılayamam. Benim öyle bir yapım yok. Bir muhtar, benimle işini görmek istemiyor, hizmetini yaptırmak istemiyorsa, 7 Milletvekilimiz daha var. Çok rahat diğer Milletvekilleriyle irtibat kurabilir. Bundan gocunmayız, kırılmayız da. Herkes istediği Milletvekiliyle irtibat kurabilir. Dediğim gibi bundan gocunmayız, kırılmayız da. Herkes istediği Milletvekilini aramakta, hizmet istemekte serbesttir” dedi.

Ekonomik olarak ciddi bir taarruz altındayız
AK Vekil Gülpınar sözlerini, “Ekonomik olarak ciddi bir taarruza uğradığımız, dışarıdan ve içeriden bir ambargonun uygulandığı görülüyor, biliyor. İçimizdeki hainlerinde desteğiyle maalesef dışarıdan, içerden çok ciddi bir taarruz altındayız. Bunu hepiniz biliyorsunuz. Bu şartlar altında ilçemize ne kadar hizmet gelir, Bozova’ya ne olur bu ekonomiye bağlı bir durumdur. Bunun için elimizden geldiğince, Bozova’ya nasıl daha fazla hizmet edilir bunun gayreti içerisindeyiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, daha sonra ilçe Kaymakamı, AK Parti ilçe Başkanı ve yetkililerle birlikte Belediye salonunda vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

AK Vekil Gülpınar, AK Parti Bozova İlçe Teşkilatımızın düzenlediği STK Muhtar ve Kanat Önderleriyle istişare toplantısına katılarak, hedeflerinin Bozova ilçemizin sorunlarını en az seviyeye indirerek şirin ilçemize güzellik katmak olduğunu söyledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan