Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Haliliye Belediyesinden YKS Öğrencilerine Tercih Desteği

Haliliye Belediyesinden YKS Öğrencilerine Tercih Desteği

Haliliye Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) giren öğrencilere, üniversite tercihleri konusunda yardımcı olmak için Üniversite Tercih Destek Merkezi kurdu. Uzman danışman eğitimciler tarafından ücretsiz verilen tercih hizmetleri 14 Ağustos 2018’e kadar devam edecek.

Başkan Fevzi Demirkol’un geleceğin teminatı olan gençlerin eğitimine verdiği önemi, Haliliye Belediyesi tercih dönemlerinde de devam ettiriyor. YKS kapsamında Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testine (AYT) giren öğrencilerin, yanlış ve hatalı tercih yapmamaları için Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından uzman eğitimcilerin bulunduğu tercih merkezleri kuruldu. Bahçelievler Mahallesinde bulunan Haliliye Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezinde saat 9.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet veren tercih merkezlerine gelen öğrencilere, aldıkları puan, sıralamaları ve istedikleri mesleklere göre danışmanlar tarafından uygun okullar belirleniyor.

Hatalı tercih yapmamaları konusunda öğrencilere yol gösterilen tercih merkezleri, 14 Ağustos 2018’e kadar hizmet verecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan