Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Demirkol,”7/24 Halkımızın Hizmetindeyiz”

Başkan Demirkol,”7/24 Halkımızın Hizmetindeyiz”

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 88 araçla kentin en büyük araç filosuna sahip olan Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı personellerle bir araya geldi. Temizlik işçileriyle tek tek görüşerek, sohbet eden Başkan Demirkol, “Tertemiz Haliliye noktasında çalışıyoruz. Haftanın 7 günü, günün 24 saati halkımızın hizmetindeyiz” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleriyle bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Aysel Göncü, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Dişli, müdürlük yetkililerinin de yer aldığı buluşmada, 88 araçlık filosuyla kentin en büyük araç filosuna sahip Temizlik İşleri Müdürlüğünün kentte ilk kez hizmete sunulan yeni araçlarıyla ilgili bilgiler alan Başkan Demirkol, temizlik işçileriyle de sohbet etti. Temizlik işçilerine, her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Demirkol, tek tek görüştüğü işçilere, yaptıkları fedakar ve cefakar çalışmaları için teşekkür etti.

Temizlik İşleri Müdürlüğünün çalışmalarına ilişkin açıklama yapan Başkan Demirkol, tertemiz Haliliye için 7 gün 24 saat çalıştıklarını kaydetti. Başkan Demirkol, açıklamasında şunları kaydetti:
“Haliliye Belediyesi olarak 2014 yılında göreve başladığımızdan sonra araç filomuzu güçlendirdik. Şuanda temizlik noktasında şehrimizin en büyük araç filosuna sahip belediyesiyiz. Temizlik noktasında 88 aracımızla halkımızın hizmetindeyiz. Haftanın 7 günü, günün 24 saatinde Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün ekipleri, her sokakta, her mahallede halkımızın temiz, sağlık bir ortamda yaşamaları için sokaklarımızı tertemiz yapıyorlar. Belirli aralıklarda ara sokaklarımız da dahil olmak üzere sokak ve caddelerimizi yıkamaktadırlar. Haliliye Belediyesinin temizlik işleri ekipleri, sabahın erken saatlerinden, gecenin son saatlerine kadar her zaman sahadadır. Tertemiz Haliliye noktasında çalışıyoruz. Ayrıca, temizlik filomuza yeni araçlar kattık. Daha öncesinde Şanlıurfa’da hiç hizmet yapmamış araçları filomuza kattık. Kaldırımlarda, caddelerde, sokaklarda bu araçlarımız halkımızın hizmetindedir. Tertemiz Haliliye noktasında çalışıyoruz. Haftanın 7 günü, günün 24 saati halkımızın hizmetindeyiz.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan