Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Ak Parti MKYK Üyesi Vildan Polat Kimdir?

Ak Parti MKYK Üyesi Vildan Polat Kimdir?

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Ak Parti 6. olağan kongresi ile Merkez Karar Yönetim Kurulu’na (MKYK) seçilen Vildan Polat hakkında merak edilenler…

VİLDAN POLAT KİMDİR?

Poler  Turizm Yönetim Kurulu BaşkanıTOBB Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu Bşk.KADEM Şanlıurfa İl Temsilcisi Vildan Polat, 1975 yılında Şanlıurfa’da doğdu. Ailenin en büyük çocuğu olan Vildan Polat, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunda önemli rol oynamış Arap Reşo lakaplı Reşit Polat’ın torunudur. Evli ve iki çocuk annesidir.

Polat:İlk, Orta, Lise ve Üniversite Eğitimini Şanlıurfa’da tamamladı.  1992 Yılında girdiği Harran Üniversitesi Gıda Teknolojileri Bölümünden 1994 Yılında Mezun Oldu. 1997 – 1998 yılları arasında Harran Üniversitesi Formasyon Eğitimi’ni aldı. 2010-2014 Yılları arasında İşletme okudu.
1999 Yılında kardeşleri ile birlikte kurduğu  Poler  Ltd. Şti. ile servis ve turizm işine atıldı. Şirketin Yönetim Kurulu başkanlığını üstlendi.  Kurduğu şirketle, Turizm, Servis, Taşımacılık hizmetleri ile birçok kişiye istihdam imkânı sağladı. Halen üstlendiği Şirketin Yönetim Kurulu başkanlığını görevini sürdürüyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan