Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Milletvekili Açanal, Bayramlaşma Törenine Katıldı

Milletvekili Açanal, Bayramlaşma Törenine Katıldı

Urfalıların Zemzem Ablası Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Acanal, memleketi Şanlıurfa’da Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma törenlerine katıldı.

Şanlıurfa Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen 4 ayrı bayramlaşma törenine katılan Milletvekili Açanal, Şanlıurfalıların yanı sıra kahraman Mehmetçiklerimiz, emniyet güçlerimiz ve gençlerle çocuklarla bayramlaştı.
İLK BAYRAMLAŞMA ŞANLIURFA VALİLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ
Şanlıurfa Valiliği Şeref Salonunda Vali Abdullah Erin’in ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Milletvekili Açanal ilk olarak burada kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, STK ve Urfa erkânıyla bayramlaştı.
Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Başkanı Bahattin Yıldız, İlçe Belediye Başkanları ve siyasi parti temsilcileriyle çok sayıda davetlinin katıldığı törende Şanlıurfa hemşehrilerinin bayramını en içten dilekleriyle kutladığını ifade eden Milletvekili Açanal basın mensuplarına gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
AÇANAL: BAYRAMLAR SEVGİNİN, GÜZELLİKLERİN PAYLAŞILDIĞI GÜNLERDİR
İdrak ettiğimiz Kurban Bayramının Şanlıurfalı hemşehrilerine hayırlara vesile olmasını dileyen Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, “ Bayramlar sevginin, hoşgörünün, güzelliklerin paylaşılarak çoğaldığı günlerdir. Bu vesileyle başta ülkemizin, milletimizin, şehrimizin bayramını kutluyor, bayramın İslam alemine birlik beraberlik ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.
AÇANAL: AK PARTİ 17 YAŞINDA, KONGREMİZİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRDİK
18 Ağustos Cumartesi Günü Ankara’da oldukça coşkulu bir şekilde kongrelerini gerçekleştirmenin mutluluğu içersinde olduklarını ifade eden Milletvekili Açanal, “Kongremiz ülkemize hayırlı olsun. MKYK üyeleri içersinde 2 ayrı Urfalı kardeşimizin olması ayrı bir mutluluk. Bunlardan birinin ise bir bayan olmasından ayrı bir mutluluk duyuyorum. Birlik ve beraberlik içersinde çok güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Partimiz 17 yaşına girdi. 17 yıldır iktidardayız. Bu şiarla bu düşüncelerle hedefimizi 2023 olarak belirlemişiz’ diye konuştu.
AÇANAL’DAN KIRMIZI DÜDÜK KAMPANYASINA DESTEK GELDİ
Kurban Bayramı dolayısıyla 9 günlük resmi tatili değerlendirerek yurdun dört bir yanında aile ziyaretleri yapmak için yollara çıkan sürücüleri de uyararak aşırı hız yapmamaları konusunda ricada bulunan Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun başlattığı “Kırmızı Düdük Projesine” lütfen destek verin. Sevdiklerinize acı yaşatmayın” dedi.
MEHMETÇİKLERLE VE POLİS TEŞKİLATIYLA BAYRAMLAŞMA
Valilikteki bayramlaşma töreninin ardından İl Jandarma Komutanlığına geçen Milletvekili Acanal Jandarmada kahraman mehmetçiklerle bayramlaştı.İl Jandarma Komutanlığının ardından ise Polisevine geçen Milletvekili Açanal, polisevinde de mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan polis teşkilatıyla bayramlaştı.
SEVGİ EVLERİNDEKİ ÇOCUKLARLA BAYRAMLAŞMA
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde Vali Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve diğer kurum amirleriyle birlikte sevgi evlerinde himaye edilen miniklerle bayramlaşan Milletvekili Açanal, çocuklarla yakından ilgilendi ve onlara harçlık dağıttı.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan