Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Başkan Bayık’tan 30 Ağustos Mesajı

Başkan Bayık’tan 30 Ağustos Mesajı

Şanlıurfa’nın Hilvan İlçe Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Geçmişten bugüne bu aziz milletin varlığını sürdürmek için her zaman bir mücadele içinde olduğunu ifade eden Bayık, yayınladığı mesajında şu ifadeler yer verdi;
‘Anadolu toprakları tarihin her döneminde düşmanların göz diktiği topraklardır. Bolluk ve bereketin, insanlığın ve medeniyetin beşiği olan bu topraklarda yaşayan bu aziz millet, kendi bağımsızlığını korumak, neslini ve inancını sürdürmek adına her zaman canını vermiş ve vermeye hazır bir millettir. Bunun en çık göstergesi, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde ve Türk Bayrağı altında başkasının egemenliğini kabul etmeyen insanımız 15 Temmuz darbe girişiminde bedenlerini tankların altına yatırıp göğüslerini kurşunlara siper etmişlerdir. İçeriden ve dışarıdan gelen her türlü tehdidin karşısında inancıyla duran bu büyük milletin tarihi zaferlerle doludur. Bu vesile ile bizlere bugünün duruşunu sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun’ dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan