Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Şanlıurfa’da 30 Ağustos Törenle Kutlandı

Şanlıurfa’da 30 Ağustos Törenle Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı  büyük taarruzun 96. Yıl dönümünde Şanlıurfa’da da törenlerle kutlandı.

Törenler Osmanbey Şehitlik anıtına Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediyesinin çelenk sunumuyla başladı. Vali Vekili Dr. Fatih Çelikkaya, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi tarafından anıta çelenk bırakılmasının ardından kutlamalar Valilik’te tebriklerin kabulu ve Cumhuriyet Caddesinde geçit töreniyle devam etti.

Vali Vekili Dr. Fatih Çelikkaya, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin vatandaşları selamlayarak bayramlarını kutlamalarının ardından tören, saygı duruşu ve İstiklala Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirtir konuşma Tank Binbaşı Seda AKIT tarafından yapılırken öğrenciler de şiirler okuyarak törenlere katıldı.

Eyyübiye Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekibinin gösterisinin ardındansa kutlamalar resmi geçit töreniyle sona erdi. Düzenlenen etkinliklere Vali Vekili Dr. Fatih Çelikkaya, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri ve Aziz Aydınlık, kaymakamlar, belediye başkanları, kurum amirleri, siyasi parti ve bazı stk temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan