Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Şanlıurfa’daki Sistem Sorunu Mahkeme Kararıyla Çözüldü

Şanlıurfa’daki Sistem Sorunu Mahkeme Kararıyla Çözüldü

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Araştırma ve uygulama hastanesinde yaşanan sistem sorunu mahkeme kararıyla çözüme kavuşturuldu.

Yaklaşık 2 yıldır Şanlıurfadaki tüm hastanelerde kullanılmaya başlayan HBYS programı olan sisoft, programdaki eksiklikler ve taleplerin karşılanamaması neticesinde mahkeme kararıyla ihalesi iptal edilerek eski sistem olan Fonet yazılım sistemine geçilmesine karar verilmişti.

Dün gece geç saatlere kadar çalışanlarımızın uzun uğraşları sonucu hastanedeki bütün bilgisayarlara kurulumu yapılarak eski sisteme geciş islemleri tamamlandı.
Konuyla ilgili demeç veren Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim V. Dr. İdris Dağ şunları söyledi; “Hastanelerde kullanılan HBYS sitemi artık taleplere cevap veremez hale gelmişti sıkıntılı bir süreci hep birlikte atlattık, önceden kullandığımız ve tüm çalışanlarımızın bilmesine rağmen eğitimlerini tekrar verdigimiz program olan Fonet yazılımına geçtik. Gece geç saatlere kadar çalışan personellerimize bizlerde eşlik ederek sağlıklı ve hızlı bir geçiş olmasını sağladık. Önceki verilerin kaybolmadan yüklenmesi için biraz zamana ihtiyacımız olacak, bu anlamda emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyor yeni programın hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan