Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Atilla İşyeri Açılışı Yaptı

Başkan Atilla İşyeri Açılışı Yaptı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçe merkezinde hizmete giren Turan Elektrik’in açılışını yaptı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçe merkezinde bulunan ve hizmete giren Turan Elektrik’in açılışını yaptı. Açılış kurdelesini işletmecilerle birlikte kesen Başkan Menderes Atilla, hayırlı kazançlar dileğinde bulundu.

BAŞKAN ATİLLA HAYIRLI KAZANÇLAR DİLEDİ
İlçe merkezinde bulunan hizmete giren Turan Elektrik’in açılışını Belediye Başkanı Menderes Atilla yaptı. Açılışa Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın yanı sıra belediye başkan yardımcıları belediye meclis üyeleri, muhtarlar ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Okunan duaların arından kurdele kesilerek işyerinin açılışı yapıldı. Başkan Atilla, “İşyeriniz ilçemize hayırlı olsun” diyerek bereketli ve bol kazanç temennisinde bulundu.

Daha sonra açılış kurdelesi kesildikten sonra, davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

“YENİ AÇILAN HER İŞYERİ İSTİHDAMA VE İLÇE EKONOMİSİNE ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAMAKTADIR”
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçede açılan işyerlerinin istihdama katkı sağladığını ifade etti. Atilla, “Yeni açılan her işyeri istihdama ve ilçe ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır. Gelişen, değişen, büyüyen, bölgenin en önemli ilçelerinden olma yolunda hızla ilerleyen ilçemizde her geçen gün yeni işyerleri açılıyor. Ceylanpınar’ımız günden güne büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Bu büyümede katkısı ve emeği çok olan esnafımıza ve yeni istihdam sağlayan girişimcilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. İlçemiz hem sosyal hem de ekonomik olarak gün geçtikçe daha da büyüyor, gelişiyor. Dün olduğu gibi bugün de esnafımızın, işçimizin, çiftçimizin kısaca tüm halkımızın yanındayız. Turan Ailesi’de ilçemizin değerli ailelerindendir. Turan Kardeşler’in küçükken babaları vefat etti. Babasız kalmalarına rağmen kötü yollara düşmediler. Ceylanpınar’da alın terleriyle para kazanmayı tercih ettiler. Kendi tırnaklarıyla kazıyarak bu duruma geldiler. Ben kendilerini kutluyorum. Allah bol ve bereketli günler versin” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan