Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / MKYK Üyesi Yıldız,Şanlıurfa’nın Sorunlarını İstişare Ederek Çözeceğiz

MKYK Üyesi Yıldız,Şanlıurfa’nın Sorunlarını İstişare Ederek Çözeceğiz

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Ak Parti MKYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız,Şanlıurfa’nın içinde bulunduğu sıkıntılara ilişkin bir açıklama yaptı.

”SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN KATKI SUNACAK HERKESLE ÇALIŞACAĞIZ VE SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”

Ak Parti MKYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız Şanlıurfalılara seslenerek,başta işsizlik, mevsimlik tarım işçilerinin yaşadığı sıkıntılara ilişkin bir değerlendirme yapan Yıldız, tarım işçisi mevsimlik işçi statüsünden çıkarılıp kalıcı istihdamlar oluşturulması için ve Şanlıurfa’nın gelişimi için plan ve projeleri olan tüm Şanlıurfalı hemşehrilerim ile birlikte 7/24 saat katkı sunacak herkes ile çalışacağını ve sorunları çözeceğini söyledi.

Ak Parti MKYK Üyesi Yıldız şunları kaydetti:”Ülkemizin geçtiği bu çetin zamanlarda Ak Parti olarak tüm kadrolarımızla ülkemizin hak ettiği noktaya taşımak için başta cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde halkımızın hizmetinde olmaktan gurur duyuyoruz.

”İŞSİZLİK SORUNUNU ÇÖZEBİLMEK İÇİN  7/24 ÇALIŞACAĞIZ”

Ak Parti MKYK Üyesi olarak görevlendirildiğim andan itibaren tekrar büyük bir şevkle hizmet aşkıyla ülkem ve başta büyük sevdam Şanlıurfa’m için Şanlıurfa’nın Ak Parti’mizin önderliğinde yapmış olduğu projelerle yetinmeyip gelişen ve büyüyen şehrimiz için ekonomi alanında Şanlıurfalı hemşerilerim, iş adamları ve sivil toplum kuruluşları ile yapılacak istişarelerle yeni iş alanları açılması işsizlik sorununun mevsimlik işçi statüsünden çıkarılıp kalıcı istihdamlar oluşturulması için gece gündüz çalışmalarımızı sürdüreceğimizi ve bu konuda toplumun tüm kesimlerinden reel çözüm önerilerini 7/24 saat bana ulaşarak iletebileceklerini bilmelerini isterim.

”TARIMSAL ÜRETİM ÇEŞİTLİLİĞİ İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ”

Büyüyen bir ülkenin ve şehrin ihtiyaçlarının sorunlarının büyük olduğunun farkında olarak yola koyulduğumuzu tüm halkımıza duyurmayı bir görev bilirim. Kadim bir şehir olan Şanlıurfa tarih boyunca her zaman konumu ve iktisadi yapısıyla önem arzetmiştir.bu önemli şehir bu günde her zamankinden daha önemli bir noktadadır. Bundan dolayı Şanlıurfa’mızın hak ettiği noktaya ulaşması için ekonomi kadar eğitim ve sosyal projeler ile halkımızın günümüz ihtiyaçlarını ve gelecek için hazırlıklar yapılması kaçınılmazdır. Bunun bilincinde olarak planlama ve projelerimizi sadece günübirlik olmaktan öte geleceğe hazırlık 2023 hedefleriyle uyumlu planlamalar yapmamız gerektiğinin farkında olarak halkımızla bu hedefler etrafında bütünleşmek gayreti içindeyiz.Şanlıurfamızın tarımsal faaliyetleri noktasında çiftçilerimizin günümüz üretim çeşitliliği ve tarımsal gelecek vizyonları oluşturulması amacı ile çiftçilerimizle istişareler yapılması ve bu istişarelerin tarım bakanlığı ile değerlendirilmesinin takipçisi olacağım.

”ŞANLIURFA TURİZMDE HAK ETTİĞİ NOKTADA DEĞİL”

Kültürel ve spor alanında ilimizin gelişmiş ülke standartlarında tesisler ve bu tesislerde yetişecek şehrimiz, ülkemizi içerde ve dışarda temsil edecek sporcuların yetiştirilmesi için tüm gayretimizi ortaya koyacağız. Hemşerilerimizin her zaman desteklerini esirgemediği Şanlıurfa sporun var olan sorunlarının çözümü için şahsım bizzat mesai ayırarak bu konuda hemşerilerimizin özlemini duyduğu başarıları için uğraşacağım. Şehrimizin göbekli tepe keşfi ile 12 bin yıllık geçmişi ve semavi dinlerin merkezi konumundaki coğrafi yapısı ile turizmde hak ettiği noktada olmadığı bu konuda turizm tanıtımları ve var olan tarihi mekânların onarımı korunması ve bunların gelecek nesillere aktarılması konusunda üzerimize düşen görev ve sorumlulukların farkında olarak buna yönelik projelerimizi oluşturmak ve hayata geçirme kararlılığındayız. Bu saydığımız projelerin halkın katkısı ve farkındalığı ile yapılacaktır. Tarih boyunca olduğu gibi bu günde farklı kültürel yapısını barış ve kardeşlik ekseninde sürdürme kararlılığındayız.
Bu amaçla başta şehrimizin değerli vekilleri, büyükşehir ve ilçe belediye başkanları ile koordineli çalışmalarımızın ülkemize ve şehrimize huzur mutluluk ve refah getirmesini dilerim.”

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan