Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Şanlıurfa’da ‘Sahte Polis’Operasyonu:2 Tutuklama

Şanlıurfa’da ‘Sahte Polis’Operasyonu:2 Tutuklama

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Kendilerini polis olarak tanıtan ve vatandaşların Ballarını gasp eden şahıslar Şanlıurfa polisi tarafından yapılan operasyonla yakayı ele verdi.Şüpheliler çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Şanlıurfa’dan gelerek kendisini ‘polis’ olarak tanıtan şahıs, kandırdığı vatandaştan 135 Tenek (3,5 Ton)Balı gasp ederken, polis ekiplerinnin operasyonuyla gasp edilen ballarla birlikte yakalandı.Şüpheli şahıslar Gasp Büro ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada:”15.08.2018 Günü Saat:01.30 sıralarında Batıkent mah. Akabe yokuşu üzerinde Meydana gelen ve içerisinde yaklaşık 135 Teneke (3,5 ton) Bal bulunan kamyonetin faili meçhul şahıslarca çalınıp içinde bulunan yaklaşık 135 teneke (3,5 ton) Balın Gasp edilmesi olayı ile ilgili;

Cinayet-Gasp Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda, olayı gerçekleştiren şahısların R.E. ve İ.Y. İsimli şahıslar olduğu tespit edilmiştir.

Şüpheli şahıslar yapılan operasyon sonucunda gasp edilen Ballarla birlikte yakalanmış, ve çıkarılmış oldukları Adli Mercilerce Nitelikli Yağma suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.”ifadelerine yer verildi.

Video oynatıcı

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan