Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Ak Parti’de Aday Müracaatları Bu Ay Mülakatlar Ekim’de

Ak Parti’de Aday Müracaatları Bu Ay Mülakatlar Ekim’de

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Ak Parti’de aday belirleme süreci bu ay başlıyor.Belirlenen adaylar Ekim ayı içerisinde mülakata çağrılacak.Belirlenen adaylar aday komisyonu tarafından beşirlendikten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak.

ADAYLAR HANGİ KRİTERLERE GÖRE BELİRLENECEK
AK Parti’de önümüzdeki yerel seçimlerde belirlenecek adaylar önce aday değerlendirme komisyonu tarafından projeleri değerlendirilecek ve ardından adayın halktaki karşılığı olup olmadığına bakılacak.AK Parti’de adayların tespiti için süreç bu hafta başlıyor. AK Parti, aday belirleme sürecinde bir taraftan illerde anket ve mülakatlar gerçekleştirirken; bir yandan da bölgelerin nabzının tutmak için kendi belediyelerinde başkanların performanslarını takip edecek. AK Partili olmayan belediyelerde ise halkın beklentileri analiz edilecek.

ADAYLARIN PROJELER DEĞERLENDİRİLECEK
AK Parti içerisinde belirlenen aday değerlendirme komisyonu hem adayların projelerini hem de halkta karşılıkları olup olmadığını değerlendirecek. Komisyon her belediye için alternatif isim önerilerini ortaya koyacak. Adaylarla ilgili son sözü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söyleyecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan