Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Yaz Etkinliklerine Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösterdi

Yaz Etkinliklerine Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösterdi

Şanlıurfa Büyükşehir  Belediyesi tarafından ‘Yaz Akşamları Etkinlikleri’ kapsamında Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda (Kasaptaşı) düzenlenen Açık Hava Yaz Sineması vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Şanlıurfalı vatandaşlar için bir biri ardına düzenlediği etkinliklerle halkın takdirini toplayan Büyükşehir Belediyesi, Haziran ayında başladığı Yaz Akşamları Etkinliklerine devam ediyor. Her hafta cuma, cumartesi ve pazar günleri Sıra Gecesi Konseri ve Açık Hava Yaz Sinema gösterimi düzenleyen Büyükşehir Belediyesinin Fatih Sultan Mehmet Parkı’ndaki (Kasaptaşı) sinema gösterimine yine ilgi yoğun oldu. İlk olarak çocuklar için çizgi film gösterimi yapan Büyükşehir Belediyesi, ardından yetişkinlere yönelik yerli film sinema gösterimi düzenledi.

Sinema gösterimine katılan vatandaşlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye teşekkür ettiler. Ayrıca film gösterimi öncesi vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan