Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Şanlıurfa Emniyeti Kapkaççılara Göz Açtırmıyor

Şanlıurfa Emniyeti Kapkaççılara Göz Açtırmıyor

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa’da özellikle bayanları hedef alan ve kapkaç yapan şahıslar Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’nden kaçamadı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kapkaç olayları ile mücadele başlattı. Kapkaççılara yönelik yapılan çalışmalarda; Ulubatlı Mahallesi ve Balıklıgöl yerleşkesi Çift mağara yakınlarında bir bayanın çantasını bıçakla gasp etmek ve cep telefonlarını kapkaç suretiyle alan şüpheliler olaydan sonra çaldıkları telefon ile birlikte yakalandı.

Yapılan incelemelerde şüphelilerin kapkaç olaylarında akşam saatlerini seçtikleri ve yalnız yürüyen şahısları hedef aldıkları tespit edildi. Her iki olayla ilgili yakalan şüpheliler İ. H. E ve M.E ,B. T ve M. E. A çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İKİ AYRI OLAY 5 TUTUKLAMA

Emniyetten yapılan açıklamada:”05.09.2018 günü saat : 18.00 sıralarında Ulubatlı Mahallesi Çeaş Anadolu Lisesi yanında müşteki şahsın telefonunu kapkaç sureti ile çalan 20-25 yaşlarında esmer kirli sakallı siyah tişört siyah pantolon giyili ve 20-25 yaşlarında esmer kirli sakallı beyaz tişört giyimli şahıslar olduğu bilgisi alınması üzerine konu ile ilgili olarak çevrede şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda benzer eşgallere uyan iki şahıs görülmüş şahıslardan siyah tişörtlü olan B. T isimli şahıs polis ekiplerine görmesi üzerine elinde bulunan siyah renkli cep telefonunu yere atması üzerine yanında bulunan diğer şahıs M. E. A isimli şahısla birlikte şahıslar Asayiş Şube ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştır.Yine ilimiz genelinde yağma ve kapkaç olaylarına karşı yapılan çalışmalarda; Balıklıgöl Platosu Çifte Mağaralar merdivenleri önünde bir bayanın elinde bulunan çantayı bıçak çekmek suretiyle alan şüpheliler Asayiş Şube ekiplerinin yaptiğı çalışmalar neticesinde kovalamaca sonucu malzemelerle birlikte yakalanmıştır. Şüpheli İ. H. E ve M.E isimli şahıslar çıkartılmış oldukları mahkemece tutuklanmıştır.”Denildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan