Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Şanlıurfa’da Dilenci kızın Kadını Kapkaççıdan Kurtarma Anı An Be An Kameraya Yansıdı

Şanlıurfa’da Dilenci kızın Kadını Kapkaççıdan Kurtarma Anı An Be An Kameraya Yansıdı

 

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Şanlıurfa’da kapkaççının çantasını almaya çalıştığı kadına bıçakla saldırma anı kameralara yansırken mağdur kadını kapkaççının elinden dilenci kız kurtardı.

Edinilen bilgiye göre olay Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi sınırları içerisinde bulunan tarihi Balıklıgöl Platosundaki park alanında yaşandı. Kapkaççının çantası vermek istemeyen kadına bıçakla saldırma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, parktaki bir banka oturan genç bir bayan, tam kalkıp giderken onu gözetleyen bir kapkaççının saldırısına uğruyor. Kapkaççı bayanın elindeki telefonu almaya çalışırken bayan ise kapkaççıya çanta ile vuruyor.

Dilenci kız yardımına koştu
O anda bölgeden geçenlerden para isteyen dilenci bir kızın kapkaççının kadının elindeki cep telefonunu almaya çalıştığını görüyor. Koşarak merdivenlerden inen dilenci kız, diğer kadına yardım ederek kapkaççı ile boğuşmaya başlıyor.
Kaçamayınca bıçak çekti
Bayanın elindeki çantayı alamayan kapkaççı, kurtulmak için bıçak çekerek çantasını almak istediği bayanın yüzünü kesmeye çalıştı.

Kurtulmayı başaran şahıs bölgede görev yapan sivil polislerin kovalamacası sonucu yakalandı. Zanlıyı yakalayan polisler, onunla birlikte hareket eden başka bir şahsı daha yakaladı. Adliyeye sevk edilen İ.H.E. ve M.E. isimli şahıslar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Eşgali belirlenen zanlılar kıskıvrak yakalandı
Bir diğer olay ise Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesine bağlı Ulubatlı Mahallesinde yaşandı. Bir vatandaşın cep telefonu alıp kaçan iki şahıs, mağdurun verdiği eşgal bilgileri doğrultusunda polis tarafından yakalandı. Şahısların yakalandığı yerde inceleme yapan polisler, cep telefonuna da ulaştı. Adliyeye sev edilen B.T. ve M.E.A. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Her iki olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan