Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ak Gençler Mezarlık Temizledi

Ak Gençler Mezarlık Temizledi

 

AK Parti Hilvan İlçe Gençlik Kolları mezarlıklarda temizlik yaptı

“AK Gençlik çevre hareketi ” sloganı ile 81 ilde daha yaşanabilir kent ideali altında Hilvan Asri Aile Mezarlığında temizlik yapan AK Parti Hilvan İlçe Gençlik Kolları üyelerine AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Hilvan Belediye Başkan Vekili Nüsreddin Esen ,Zabıta Müdürlüğü ekipleri,Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Hepimizin eninde sonunda gideceği yer diyen AK Parti Hilvan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serhat Becel bugün daha yaşanabilir kentler ideali altında teşkilatımız ,belediyemiz ve aramızda bulunan vatandaşlarımız ile Hilvan Asri Aile Mezarlığını çöplerden arındırarak farkındalık oluşturduk.Bilmemiz gerekiyor ki asıl temizlik kirletmemektir. Ve bizler bu hareketimizle bir nebzede olsa çevre bilinciyle birlikte doğaya olan saygımızı gaye edindik ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan