Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfalı Bilek Güreşçileri İstanbul’dan 3 Madalya İle Döndü

Şanlıurfalı Bilek Güreşçileri İstanbul’dan 3 Madalya İle Döndü

(Ruha Haber Ajansı RHA)-  İstanbul’da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi şampiyonası seçmelerinde Karaköprü Belediyespor Bikek Güreşi takımı  3 madalya aldı.

8-9 Eylül tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi şampiyonası seçmelerine 7 Sporcu ile katılan Karaköprü Belediyespor Bilek Güreşi takımı 1 Altın 1 Gümüş 1 Bronz madalya alarak önümüzdeki ay Antalya’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan Karaköprü Belediyespor Bilek Güreşi takımı Şanlıurfa’nın gururu oldu.
DAHA ÖNCE AVRUPA İKİNCİLİĞİNİ ELDE ETMİŞTİ
Spora her zaman destek veren Karaköprü Belediyespor kulübü Bilek güreşinde Türkiye’ye Avrupa ikinciliğini getirmişti. Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen 28. Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında Karaköprü Belediyesporlu sporcu Muhammed Ferman Üzül Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya kazanmıştı.

Konuyla ilgili Ruha Ajansa açıklama yapan Karaköprü Belediyespor ve milli takım Kulüp antrenörü Şehmus Gültekin, “Bilek güreşi takımıyla gurur duyduklarını Şanlıurfa’ya kazandırılan bu başarı için sporcularımızı tebrik ediyorum.Hedefimiz önümüzdeki ay Antalya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında Ülkemizi ve Şanlıurfa’mızı en iyi şekilde temsil etmektir.Gültekin,”Bize destek veren ve sponsor olan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye Karaköprü Belediyespor kulübü başkanı Mustafa Aslan’a Bilek Güreşi takımına verdikleri maddi ve manevi desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.İnşallah Karaköprü Belediyesini en iyi şekilde temsil ederek bu başarıyı daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan