Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfalı Wushucular Bölge 3’üncüsü Oldu

Şanlıurfalı Wushucular Bölge 3’üncüsü Oldu

Şanlıurfalı Wushucular Kahramanmaraş’ta düzenlenen Şehit Uzman Çavuş Orhan Sürmen Doğu ve Güneydoğu Bölge Wushu Şampiyonasında Doğu ve Güneydoğu bölge 3.sü oldu.

Osman Sayın Spor Salonunda 7-8-9 Eylül 2018 tarihlerinde yapılan turnuvada Şanlıurfalı 17 wushucu kıyasıya mücadele etti.

15 ilin katılımıyla gerçekleşen müsabakada 3 sporcu 1., 7 sporcu 2., 7 sporcu 3. olarak toplamda 3 altın, 7 gümüş ve 7 bronz madalyayla Şanlıurfa’nın gururu oldu.

Gerçekleşen bu turnuvaya yaklaşık 5 aylık bir emek verdiklerini söyleyen Wushu Antrenörü Servet Çiftçi, sporcularının kıyasıya mücadele ederek ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını emeklerinin karşılığını aldıklarını söyledi.

Turnuvada Bölge koordinatörü Abdülaziz Velioğlu’nun büyük emeği olduğunu aktaran Antrenör Çiftçi, “Kahramanmaraş’ta düzenlenen Şehit Uzman Çavuş Orhan Sürmen Doğu ve Güneydoğu Bölge Wushu Şampiyonasını düzenleyen Bölge koordinatörü Abdülaziz Velioğlu’na emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyor dereceye giren tüm sporcularımı kutluyorum. Sporcularım bu müsabakaya hazırlanma noktasında büyük emekler verdi. Bir dahaki turnuvalara da daha sıkı çalışarak daha güzel derecelerle Şanlıurfa’ya döneceğiz. 5 ay boyunca geçirdiğimiz hazırlık aşamasında ise bize desteklerini esirgemeyen Spor Şube Müdürümüz Murat Önene Doğu ve Güneydoğu bölge 3.’lüğümüzü armağan ediyoruz” dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan