Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / “Sanayiciler mağdur edilmemeli”

“Sanayiciler mağdur edilmemeli”

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin, “Sanayici içinde bulunduğu ekonomik koşullardan dolayı zaten zor günler geçiriyor, bu yetmezmiş gibi elektriklerinin kesilmesi mağduriyetin daha da yaşanmasına neden olacaktır” dedi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin, OSB’de uygulanacak elektrik kesintisinin sanayiciyi mağdur edeceğini belirterek, sorunun muhatabının bulunmasını istedi.

OSB yönetiminin Dicle Elektrik A.Ş’yi Dicle Elektrik A.Ş’nin de OSB yönetimini suçladığı olayın gerçek yüzünün kamuoyu ile paylaşılması gerektiğini dile getiren Şahin, zor günler geçiren sanayicilerin bu şekilde mağdur edilmesinin kabul edilemez olduğunu dile getirdi.

“OSB’ SİNİN BU ŞEKİLDE KAMUOYUNA DÜŞMESİ KABUL EDİLEBİLİR BİR DURUM DEĞİLDİR”

Orhan Şahin yapılacak elektrik kesintisinin kabul edilebilir bir durum olmadığını ifade etti. Şahin, “Sanayici içinde bulunduğu ekonomik koşullardan dolayı zaten zor günler geçiriyor, bu yetmezmiş gibi elektriklerinin kesilmesi mağduriyetin daha da yaşanmasına neden olacaktır. Bölge sanayisine yatırımcı çekmeye çalışan Şanlıurfa OSB’ sinin bu şekilde kamuoyuna düşmesi kabul edilebilir bir durum değildir. Hükümetin verdiği 6.bölge teşvikleri ile Şanlıurfa yatırım aldığı bu dönemde, elektrik kesintisinin olması sanayiciler kadar kentin tüm ekonomi çarkına zarar verecektir. ASKON olarak kentin siyasi aktörlerinin hızlı hareket etmeleri gerektiğini ilettik. Ancak çözüm noktasında konunun buraya kadar getirilmesinde suçlu olanlardan hesap sorulması gereklidir” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan