Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / “Sende Spor Yap” Projesinin Kapanış Turnuvaları Yapıldı

“Sende Spor Yap” Projesinin Kapanış Turnuvaları Yapıldı

Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yürüttüğü “Sende Spor Yap” projesinin kapanış turnuvaları yapıldı.

Proje kapsamında köy okullarında eğitim gören 500’ü aşkın genç antrenörler eşliğinde servislerle köylerinden alınıp tesislere getirilerek burada seçtikleri Atletizm, Boks, Güreş, Halter, Futbol, Kort Tenis, Hentbol, Masa Tenis, Basketbol, Tekvando, Wushu, Hentbol, Voleybol, Fitness ve Badminton branşlarında eğitim görerek antrenörler eşliğinde tekrar evlerine bırakıldı.

Gençler 8 aylık bir süreçte aldıkları eğitim sonucu 11 Nisan Spor Kompleksinde yapılan turnuvalarla kıyasıya mücadele etti. Müsabakalarda dereceye giren öğrenciler madalya ve başarı belgesiyle ödüllendirildi.

Başarılı gençlere madalya ve başarı belgelerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili İ. Halil Alp, Proje Koordinatörü ve Şube Müdürü Abuzer Çiftçi takdim etti.

Proje Koordinatörü Abuzer çiftçi projenin sonunda ise gençleri Halfeti gezisiyle ödüllendireceklerini söyledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan